Ny Design by Voksi® kollektion 2017

Design by Voksi® er dansk design, når det er bedst. Dette års spritnye Design by Voksi® kollektion kombinerer de smukkeste håndlavede mønstre med super trendy detaljer.

Vores nye Design by Voksi® kollektion består af seks enestående køreposer i tårnhøj kvalitet og er spækket med lækre detaljer. Da vi udviklede denne kollektion, var vores mål at give de modebevidste forældre muligheden for at udtrykke deres egen personlige stil.

De unikke håndlavede mønstre, lavet af Ida Ising, vores danske designchef, giver et personligt og legende udtryk. Vælg din favorit-voksipose fra Design by Voksi® kollektionen og skab et personligt look, der passer perfekt til dig og dit barn.

Det handler om detaljer

Intet var overladt til tilfældighederne, da vi udviklede vores nye Design by Voksi® kollektion. Alle detaljer er nøje udvalgt, for at give vores køreposer et gennemført og komplet design. For os er et vellykket design nemlig mere end blot form og farve. Design handler lige så meget om materialevalg og funktionalitet. Derfor har vores eksklusive Design by Voksi® kollektion mange smarte funktioner, som øger komforten for dig og dit barn. Alle materialer er nøje udvalgt, for at efterkomme den moderne forælders krav til en kørepose.

Voksi Design by Voksi colors

Ny Design by Voksi® – Godkendt i henhold til Øko-Tex 100, klasse 1

For at give dit barn den bedste komfort i klapvognen, har vi udstyret Design by Voksi® med 100% blødt bomuld på indersiden og polyester på ydersiden. Fyldet består af blødt polyesterdun, som føles dejlig behageligt og varmt for guldklumpen.

Hos Voksi® har vi altid arbejdet med Øko-Tex certificerede materialer, men i år er vi gået skridtet videre: Alle vores Design by Voksi® køreposer er nu Øko-Tex 100, klasse 1 certificerede, hvilket er den højeste certificeringsgrad for tekstilprodukter til nyfødte og småbørn. Øko-Tex mærket er din garanti for, at produktet er fri for skadelige og giftige stoffer. Vi stræber hele tiden efter at leve op til vores mål om at tilbyde dig og dit barn et produkt, fremstillet i de bedste materialer.