newsletter_oeko-tex_Voksi_SS17

Øko-Tex®, Klasse 1 – et naturligt skridt for Voksi®

Funktion, kvalitet og gode materialer er Voksis grundlæggende værdier i al produktudvikling. Vi arbejder med barnet i fokus, og vores mål er, at alle vores materialer skal være sikre og frie for skadelige stoffer og kemikalier. Lige siden begyndelsen har Voksi® arbejdet med Øko-Tex certificerede materialer. Med lanceringen af Voksi® Spring/Summer 17 er vi gået et skridt længere: Alle tre produkter er nemlig certificerede i henhold til Øko-Tex Standard 100, Klasse 1.

Men hvad er Øko-Tex egentlig, og hvorfor skal du som forælder vælge Øko-Tex certificerede produkter til dit barn?

Hvad er Øko-Tex®?

Oeko-Tex® er en verdensomspændende sammenslutning af uafhængige institutioner for produktsikkerhed og bæredygtig produktion inden for tekstilindustrien. Etiketten Øko-Tex® anvendes til at teste og certificere tekstilprodukter.

I mange tilfælde stiller Øko-Tex® strengere krav end andre standardiseringer, og kravene er i konstant udvikling i takt med, at ny forskning præsenteres. Øko-Tex® certificeringen er opdelt i forskellige klasser, afhængigt af, hvordan de er lavet. Øko-tex® 100, Klasse 1 er i øjeblikket det højeste certificeringsniveau for tekstilprodukter til børn.

Derfor bør du vælge Øko-Tex certificerede prdukter 

Et Øko-Tex® certificeret produkt giver dig som forælder en garanti for, at produktet ikke indeholder skadelige stoffer og kemikalier. Derudover kan produktet anvendes direkte på dit barn uden at det behøves at blive vasket først. Derfor kan du være sikker på, som forælder, at dit barn er omgivet af tekstiler, der har gennemgået strenge test, når du vælger Øko-Tex® produkter.  Øko-Tex® er ganske enkelt en ekstra tryghed til dig og dit barn!

Voksi og Øko-Tex®

Voksi® udviklede og lancerede sin første kørepose for over 30 år siden, og Øko-tex® var fra starten af et naturligt valg for os. Da vi stiller skyhøje krav til vores produkter, har alle vores materialer, tekstiler samt fyld altid været Øko-tex® godkendte. Men nu er vi gået et skridt videre: Fra 2017 lancerer Voksi® nye produkter, som er certificeret i henhold til Øko-Tex 100, Klasse 1 – det højeste certificeringsniveau inden for tekstilvarer til nyfødte og småbørn. Hvert produkt har sit eget mærke, der angiver, at Voksi® har nået sit mål, nemlig, at tilbyde dig og dit barn et produkt, der er designet med de bedste materialer, og som både lever op til Voksis® og Øko-Texs® høje standarder!

Læs mere om Øko-Tex® her