Voksi Light Spring Summer collection 2018

Voksi® Spring/Summer Kollektion 2018 er her!

Vi har netop lanceret nye spændende farver til vores Voksi® Light kollektion.

Voksi® Light kollektionen – Køreposer til mildere vejrforhold

Hold guldklumpen behagelig varm med Voksi® Light – en perfekt kollektion til mildere vejrforhold. Voksi® Light er ideel til barne- og klapvognen, men kan også bruges som legetæppe eller siddemåtte, når den er helt åben. Kollektionen er lavet i bløde og luftige materialer, der egner sig perfekt til de skiftende vejrforhold, som er kendetegnende ved det skandinaviske forår, sommer og efterår. Voksi® Light kollektionen er et perfekt supplement til vores vinterkøreposer.

Øko-Tex® Standard 100, Klasse 1

Alle Voksis® produkter er godkendt og certificeret i henhold til Øko-Tex® Standard 100, Klasse 1. Øko-Tex® er et uafhængigt certificeringssystem til tekstiler, produktdetaljer, slutprodukter og alle dele af produktionen. Øko-Tex® er din garanti for, at dit barn er omgivet af materialer fri for skadelige stoffer og kemikalier.

Ny sommerfarve til Voksi® Breeze Light kollektionen: Earth Red

Vores skønne nye farve Earth Red vil få dig og dit barn til at drømme jer væk til sol og varme. Den røde farve er en super flot kontrast til dens sandfarvede inderside.

Ny stilfuld farve til Voksi® Sky Light kollektionen: Crystals Grey

Crystals Grey er en fin og afdæmpet grå farve, som matcher hvilken som helst barne- og klapvogn. Derudover er dens for prydet med et skønt legende grafisk mønster, som sammen med den fine grå farve gør Voksi® Sky Light til en stilfuld skandinavisk kørepose.

3263005 Voksi Breeze Light Earth Red
Voksi Sky Light Crystals Grey

Voksi® Breeze Light

Voksi Breeze Light Earth Red

Eksklusiv kørepose i quiltet design

Voksi® Breeze Light er lavet i bløde og luftige materialer, som egner sig perfekt til de skiftende vejrforhold, der er kendetegnende ved det skandinaviske forår, sommer og efterår. Ydre- og indersiden på Voksi® Breeze Light er i blødt bomuld kombineret med luftigt polyesterfyld, og alle materialer er godkendt i henhold til Øko-Tex® Standard 100, Klasse 1. Køreposen passer perfekt til barne- og klapvognen, men kan også bruges som siddemåtte eller legetæppe, når den er knappet helt op. Læs mere om Voksi® Breeze Light og dens smarte funktioner.

Voksi® Sky Light

3262006 Voksi Sky Light Crystals Grey

Praktisk kørepose til mildere vejrforhold

Voksi® Sky Light er en multifunktionel kørepose med lang anvendelsestid. Voksi® Sky Light egner sig til mildere vejrforhold og består af nøje udvalgte kvalitetsmaterialer for dit barns bedste. Den bløde bomuld kombineret med det luftige polyesterfyld giver dit barns den bedste komfort. Passer perfekt til barne- og klapvognen, og kan bruges som legetæppe eller siddemåtte, når den er åbnet helt op. Alle materialer er godkendt i henhold til Øko-Tex® Standard 100, Klasse 1. Øko-Tex® er din garanti for, at dit barn er omgivet af materialer fri for skadelige stoffer og kemikalier. Læs mere om Voksi® Sky Light og dens smarte funktioner.

Voksi® Move Light

Den perfekte kørepose til den aktive familie

Voksi® Move Light passer til de fleste moderne babyautostole og barnevogne. De smarte selehuller på bagsiden af køreposen gør det nemt og enkelt at fastspænde dit barn i babyautostolen. Voksi® Move Light er en perfekt kørepose til dig, der tit er på farten, og som ikke ønsker at gå på kompromis med hverken sikkerhed eller dit barns komfort. Den bløde bomuld kombineret med det luftige polyesterfyld giver dit barn den bedste komfort, hvad enten din guldklump sidder i autostolen eller i barnevognen. Alle materialer er godkendt i henhold til Øko-Tex® Standard 100, Klasse 1. Øko-Tex® er din garanti for, at dit barn er omgivet af materialer fri for skadelige stoffer og kemikalier. Læs mere om Voksi® Move Light og dens smarte funktioner.

Voksi® Light kollektionens produktdetaljer

  • Alle materialer er godkendt i henhold til Øko-Tex® Standard, Klasse 1.
  • Kan åbnes helt op og bruges som legetæppe eller siddemåtte.
  • Hovedstykket kan nemt og enkelt justeres efter vejrforholdene.
  • Selehuller på køreposens bagside.
  • Kvalitetsmaterialer i blødt bomuld og polyester – perfekt til mildere vejrforhold.
  • Skridsikkert materiale på køreposens bagside, for at holde dit barn på plads.
3263005 Voksi Breeze Light Earth Red
3265004 Voksi Move Light Blue
3262006 Voksi Sky Light Crystals Grey