Voksi vognpose Classic

NYHED! Voksi® Classic+ Forest

Voksi Classics nyeste 2017 kollektion er ude nu! Vi er stolte af, at kunne præsentere jer for Voksi® Classic+ Forest. En lækker kørepose, der fremstår i skønne og bløde farver, kombineret med et håndlavet mønster lavet af vores dygtige designchef, Ida Ising.

I 2014 blev Ida Ising en del af Voksi®, og det resulterede i, at den eksklusive Voksi® Ida Ising pusletaske blev en del af vores kollektion. Men da vi hos Voksi® var vilde med Ida Isings arbejde, blev hun Voksis designchef, og gik straks i gang med at arbejde med vores designs på den mest inspirerende måde. Voksi® Classic+ Forest er en enestående kollektion med fire forskellige farver, hvor alle har én ting til fælles: Forest-mønster. Det smukke forest-mønster er designet af Ida Ising, og inspireret af den skandinaviske skov.

Voksi® Classic+ er den perfekte multifunktionelle kørepose, du ikke kan undværre i hverdagen. Den kan både bruges som sovepose, dyne og legetæppe. Posen er fremstillet i Øko-tex godkendte materialer, og fyldet er i det fineste 100% uld. Vi lover, at Voksi® Classic+ holder din guldklump dejlig varm og tryg hele vintersæsonen.

Voksi® Classic+ Forest kollektionen findes i fire skønne farver.