Voksi vognpose Urban Ida Ising stelleveske

Voksi Urban – Testvinder!

“Testvinderen, Voksi Urban,er den eneste av poserne i vores test, som ikke begynder at brænde efter tre sekunder.”
Fra det norske “Foreldre & Barn” nr. 12 /2011

Høj score på det meste. Voksi Urban får klart højeste totalscore blandt testens køreposer – en test SIFO (Statens Institutt for Forbruksforskningg) har udført for Foreldre & Barn. Posen er bedst på de fleste testmomenter, deriblandt vandafvisningsevne, varmeisolation, brandsikkerhed og vask.

Vandafvisende evne: Posen har testens bedste vandafvisende evne

Ændringer efter vask: Tåler vask OK. Dunet klumper en del ved fodenden. Lidt dun kommer igennem ved sømmene. Voksi Urban’s pingvinpude nulrer og ændrer sig ganske meget efter vask og tørring. Ingen farveændring.

Brennbarhet: Antennelsestiden var lav på test av ytterstoffet, men ved test av allelag var dette den beste vognposen i testen. Prøven ble ikke antent på 5 sekunder.

Brændbarhed: Antændelsestiden var lav på test af yderstoffet, men ved test af antændelse af alle lag på en gang var dette den bedste kørepose i testen. Prøven blev ikke antændt inden for 5 sekunder. De øvrige 5 køreposer går I brand efter 3 sekunder I brandtesten.

Brugervurdering: Forlængerdelen giver posen lang brugstid. Det er let at tage barnet ind og ud af posen. Mulighed for at lave åbninger til klapvognsseler og klap for at fastgøre posen over ryglænet. Antiskrid på posens bagside. Lynlåsåbning hele vejen rundt bevirker, at man kan benytte rygdelen med uld som et separate siddeunderlag – i vogn eller som tæppe. Det er let at folde overstykket ned dog fastgøre det med knapperne, når barnet sidder i vognen.

I testen noteres at Voksi Urban er foret med dun/fjer I blandingsforholdet 70%/30%. Dette er forkert – det korrekte blandingsforhold er 90%10%.